logo Praktijk Ment

MENU

Psychologenpraktijk gespecialiseerd in mensen met een (verstandelijke) beperking

Praktijk Ment werkt volgens wetenschappelijke richtlijnen van behandeling en diagnostiek. Daarbij wordt gebruik gemaakt van therapeutische principes zoals onder andere EMDR, cognitieve gedragstherapie en oplossingsgerichte therapie.

Bij ons werken geregistreerde psychologen. Dit zijn psychologen die vier jaar universitaire en minimaal 2 jaar postuniversitaire (specialistische) studie hebben gevolgd.

Een GZ-psycholoog is geregistreerd in het BIG-register. BIG is de afkorting voor ‘Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg’. Het is een Nederlandse databank, waarin officieel erkende beroepen in de gezondheidzorg zijn geregistreerd, zoals artsen, apothekers, fysiotherapeuten en psychologen.

Vanaf 1 januari 2017 zijn alle aanbieders van GGZ in de Zorgverzekeringswet verplicht om een kwaliteitsstatuut te hebben. Een kwaliteitsstatuut draagt ertoe bij dat de juiste hulp, op de juiste plaats, door de juiste zorgprofessionals binnen een professioneel en kwalitatief verantwoord netwerk wordt geleverd. Het kwaliteitsstatuut stelt de patiënt in staat een weloverwogen keuze te maken voor een bepaalde zorgaanbieder en te participeren in de besluitvorming rond zijn of haar behandeling.

Klik hier voor het kwaliteitsstatuut van Martijn Houkes

Klik hier voor het kwaliteitsstatuut van Willy Jutten

Klik hier voor het kwaliteitsstatuut van Monique Gerrits

Klik hier voor het kwaliteitsstatuut van Ans Baars

Klik hier voor het kwaliteitsstatuut van Roderick Stol